پایگاه خبری صوفی چای
0

کدام آجیل پروتئین بیشتری نسبت به بقیه دارد؟

کدام آجیل پروتئین بیشتری نسبت به بقیه دارد؟
بازدید 35

برای افرادی که به آجیل حساسیت ندارند، مصرف آن می‌تواند فواید زیادی به همراه داشته باشد، از جمله تأمین مواد مغذی مانند چربی‌های سالم و پروتئین. اگرچه آجیل‌ها منبع اصلی پروتئین محسوب نمی‌شوند، اما مقدار قابل توجهی از این درشت‌مغذی را در خود جای داده‌اند. حال اگر قصد دارید مصرف پروتئین خود را به حداکثر برسانید، شاید برایتان سؤال باشد که کدام نوع آجیل بیشترین میزان پروتئین را دارد؟

حدس می‌زنید کدام است؟ پاسخ: باد‌زمینی، اگرچه بسیاری بادزمینی را نوعی آجیل درختی می‌دانند، از نظر علمی، در دسته حبوبات قرار می‌گیرد. یک‌چهارم فنجان بادزمینی حاوی حدود ۱۱ گرم پروتئین، ۴ گرم فیبر و ۲۱ گرم چربی است.

نکته جالب: به دلیل میزان بالای پروتئین، بادزمینی برای تهیه کره بادزمینی مورد استفاده قرار گرفت تا منبعی نرم از غذا برای افرادی با مشکلات دهان و دندان فراهم شود.

علاوه بر پروتئین، بادزمینی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است؛ از جمله نیاسین، ویتامین E و فولات. نیاسین در حفظ سلامت دستگاه گوارش نقش مهمی دارد، ویتامین E ممکن است از بیماری‌های عروق کرونر قلب پیشگیری کند، و فولات به‌ویژه برای نوزادان و زنان باردار اهمیت فراوانی دارد.

اگر بخواهیم از نظر علمی دقیق باشیم، بادام پرپروتئینی ترین آجیل درختی محسوب می‌شود؛ چراکه هر وعده یک‌چهارم فنجان از آن حاوی ۱۰ گرم پروتئین و ۳۱۳ کالری است. (همچنین در این میزان مصرف، ۵ گرم فیبر نیز دریافت خواهید کرد.)

مقدار پروتئینی که باید در طول روز مصرف کنید، بستگی به نیازهای کالری روزانه‌تان دارد. بر اساس اطلاعات کتابخانه ملی پزشکی، میزان مصرف پروتئین توصیه‌شده برای بزرگسالان سالم، بین ۱۰ تا ۳۵ درصد از نیاز کالری روزانه است. در جست‌وجوی مواد غذایی غنی از پروتئین، یک وعده یک‌اونس باید حدوداً هفت گرم پروتئین داشته باشد. همچنین، یک رژیم غذایی متعادل شامل منابع مختلف پروتئین غنی است، مانند گوشت‌های کم‌چربی، مرغ، تخم‌مرغ، و غذاهای دریایی (برای افرادی که از محصولات حیوانی و ماهی مصرف می‌کنند)، همچنین حبوبات، نخود، عدس، آجیل، دانه‌ها و محصولات سویا.

منبع خبر : realsimple.com

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *