نگهداشتن یک بسته گوشت چرخکرده در فریزر راهی آسان برای اطمینان از دسترسی همیشگی به یک پروتئین سالم و چندمنظوره است. اگرچه استفاده از گوشت چرخکرده یخزده نیاز به برنامهریزی قبلی دارد (چرا که به زمان برای یخزدایی نیاز دارد)، اما وقتی برنامههای غذایی تغییر میکنند و دیگر نیازی به گوشت چرخکرده ندارید، چه اتفاقی میافتد؟ آخرین چیزی که میخواهید این است که پروتئین کاملاً سالمی را دور بیندازید. پس، آیا میتوان گوشت چرخکرده یخزده را دوباره فریز کرد؟ برای دانستن پاسخ ادامه مطلب را بخوانید. همچنین، نحوه فریز کردن گوشت چرخکرده به درستی را یاد بگیرید.
آیا میتوان گوشت چرخکرده را دوباره فریز کرد؟
جواب کوتاه: بله و نه؛ جواب طولانی: شما میتوانید گوشت چرخکرده را دوباره فریز کنید، اما این بستگی به روش یخزدایی آن دارد. سه روش اصلی برای یخزدایی ایمن گوشت وجود دارد: استفاده از آب سرد، مایکروویو و یخزدایی در یخچال. در حالی که دو روش اول ایمن و قابل قبول هستند، وزارت کشاورزی ایالات متحده توصیه میکند که گوشت چرخکرده در یخچال یخزدایی شود، زیرا حفظ دمای پایین گوشت در حین یخزدایی برای جلوگیری از رشد باکتریها اهمیت دارد.
گوشت چرخکردهای که در یخچال یخزدایی شده باشد، بهطور ایمن قابل فریز شدن دوباره است. گوشت خام باید ظرف دو روز پس از یخزدایی دوباره فریز شود. برای فریز کردن گوشت چرخکرده، بسته را در پلاستیک، فویل آلومینیومی یا کاغذ فریزر بپیچید یا آن را در یک کیسه فریزر ایمن قرار دهید تا از سوختگی ناشی از فریزر جلوگیری کنید. حتماً بسته را برچسبگذاری و تاریخگذاری کنید تا بتوانید محتویات آن را پیگیری کنید. اگر بسته را قبلاً باز کردهاید، گوشت چرخکرده را در یک کیسه ایمن و ضد هوای فریزر قرار دهید.
اگر گوشت چرخکرده در مایکروویو یخزدایی شده باشد، باید قبل از فریز دوباره آن، ابتدا پخته شود. همانطور که وزارت کشاورزی ایالات متحده توضیح میدهد، گوشت چرخکردهای که در مایکروویو یخزدایی شده ممکن است در برخی قسمتها شروع به پختن کند. بنابراین، برای کاهش خطر رشد باکتریهای مضر، باید این محصول کاملاً پخته شود قبل از اینکه دوباره فریز گردد. گوشت چرخکرده را باید تا دمای 160 درجه فارنهایت (71 درجه سلسیوس) بپزید.
به طور مشابه، گوشت چرخکردهای که در آب سرد یخزدایی شده نیز باید قبل از فریز دوباره، ابتدا پخته شود. هنگام یخزدایی با این روش، سخت است که مطمئن شویم محصول در تمام مدت یخزدایی به طور مداوم سرد باقی مانده است (برای حفظ دمای سرد، هر 30 دقیقه یکبار آب را تعویض کنید). گوشت چرخکرده مستعد رشد باکتریها است، به ویژه زمانی که دما بین 40 تا 140 درجه فارنهایت (حدود 4 تا 60 درجه سلسیوس) باشد، که به آن “منطقه خطر” گفته میشود. پخت کامل گوشت باعث میشود که هر گونه باکتری مانند E. coli به طور کامل از بین برود.
پس از اینکه گوشت کاملاً پخته شد، میتوان آن را دوباره فریز کرد. گوشت پخته شده را به یک ظرف یا کیسه ضد هوا و مناسب فریزر منتقل کنید و قبل از فریز کردن، برچسب زده و تاریخگذاری کنید. برای حفظ بهترین کیفیت، برنامهریزی کنید که گوشت را ظرف دو تا سه ماه مصرف کنید.
جمع بندی
شما میتوانید گوشت چرخکرده را دوباره فریز کنید، اما این بستگی به روش یخزدایی آن دارد. گوشت چرخکردهای که در یخچال یخزدایی شده است، میتواند در حالت خام دوباره فریز شود، اما گوشت چرخکردهای که در مایکروویو یا آب سرد یخزدایی شده باید ابتدا پخته شود قبل از اینکه به فریزر برگردد. برای اطلاعات بیشتر در مورد گوشت چرخکرده، بیاموزید که آیا خوردن گوشت چرخکردهای که خاکی شده ایمن است و اینکه گوشت چرخکرده چقدر میتواند در یخچال بماند.
منبع خبر : eatingwell.com
نظرات کاربران