پایگاه خبری صوفی چای
0

راز کاهش فشار خون با خوردن روزانه سیب

راز کاهش فشار خون با خوردن روزانه سیب
بازدید 26

یک سیب در روز شاید مانع مراجعه به پزشک نشود، اما می‌تواند سلامت قلب شما را تقویت کند. سیب سرشار از فیبر و ترکیبات گیاهی است که به گفته پژوهشگران، ممکن است به حفظ فشار خون سالم کمک کند.

تأثیر مصرف روزانه سیب بر فشار خون چگونه است؟

سیب با سلامت بهتر قلب در ارتباط است، بخشی از این ارتباط به دلیل مواد مغذی آن است که می‌توانند در کاهش فشار خون نقش داشته باشند.

جان هیگینز، متخصص قلب در مرکز علوم پزشکی دانشگاه تگزاس در هیوستون می‌گوید: «سیب به‌ویژه غنی از فلاونوئیدها، از جمله کوئرستین و پروآنتوسیانیدین‌ها، همچنین اسیدهای فنولیک و فیبر غذایی است. این ترکیبات می‌توانند از راه‌های گوناگون به سلامت قلب و عروق کمک کنند.»

۱. فلاونوئیدها به آرامش رگ‌های خونی کمک می‌کنند

هیگینز می‌گوید: «فلاونوئیدها، نوعی ترکیب گیاهی موجود در سیب، به رگ‌های خونی سیگنال می‌دهند تا اندکی گشاد شوند و این امر عبور خون را آسان‌تر می‌کند.»

۲. پلی‌فنول‌ها التهاب را کاهش می‌دهند

به گفته کاساندرا لپور، کارشناس تغذیه در نیویورک، سیب‌ها حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام پلی‌فنول هستند. این ترکیبات خاصیت ضدالتهابی طبیعی دارند و کاهش التهاب به معنای فشار کمتر بر شریان‌ها در طول زمان است.

۳. آنتی‌اکسیدان‌ها همچون سپر در برابر آسیب سلولی عمل می‌کنند

به گفته هیگینز، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیب از رگ‌های خونی در برابر فرسایش و آسیب‌های روزمره ناشی از مولکول‌های ناپایدار در بدن محافظت می‌کنند.

۴. فیبر از سلامت بهتر شریان‌ها پشتیبانی می‌کند

به گفته لپور، فیبر محلول موجود در سیب به کاهش کلسترول و انعطاف‌پذیری بیشتر شریان‌ها کمک می‌کند؛ دو عاملی که به کنترل بهتر فشار خون در بلندمدت منجر می‌شوند.

۵. این ترکیبات هم‌افزایی دارند

یک مرور علمی نشان داده است که مصرف سیب کامل، حدود یک سیب متوسط در روز با بهبود نسبی فشار خون، کلسترول، التهاب و عملکرد رگ‌های خونی ارتباط دارد و می‌تواند خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. در مجموع، این اثرات لزوماً باعث افت فوری فشار خون نمی‌شوند، اما در بلندمدت محیطی سالم‌تر برای قلب و رگ‌های خونی ایجاد می‌کنند.

چند سیب باید بخورید؟

آیا یک سیب در روز برای ایجاد تفاوت کافی است؟

هیگینز می‌گوید: «داده‌ها نشان می‌دهد که مصرف یک تا دو سیب در روز می‌تواند مزایای قلبی‌عروقی به همراه داشته باشد.» با این حال، او تأکید می‌کند: «این اثرات بیشتر در بازه‌های زمانی طولانی‌مدت نمایان می‌شوند، نه به‌صورت کاهش فوری فشار خون.»

پژوهش‌ها به‌طور خاص نشان می‌دهند که سیب کامل بیشترین فایده را دارد. در یک مطالعه روی بیش از ۲۳۰۰ فرد مبتلا به پرفشاری خون مشخص شد کسانی که سه تا شش بار در هفته سیب کامل مصرف می‌کردند، طول عمر بیشتری داشتند و نتایج بهتری در سلامت قلب و عروق تجربه کردند. در مقابل، آب سیب و پوره سیب چنین مزایای مرتبط با فشار خون را نشان ندادند.

منبع خبر : verywellhealth.com

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *